Beautiful People Werkt bij Sodexo en de Edge

In 2006 ontstond het idee om kunst van kunstenaars met een beperking te integreren in de catering wereld, wat resulteerde in het concept ‘Art en Food’. Dit initiatief werd beloond met de Heinz-prijs.

In de loop der jaren hebben we succesvolle samenwerkingen opgebouwd, waaronder met cateraar Sodexo en het stadhuis van Amsterdam-Zuid. We hebben de doelgroep kunnen betrekken bij catering projecten, zoals bij Van Oord in Rotterdam, De Edsch in Amsterdam, en binnenkort bij Unilever. Deze ervaringen hebben ons in staat gesteld om prachtige en impactvolle projecten te realiseren.

Dit is een prachtig voorbeeld van hoe wij graag samenwerken met bedrijven. Opdrachtgever APG heeft Sodexo gevraagd om voor de Edge aan Social Return te voldoen. Zodoende werken Myron en Victor nu bij The Edge. Ze zijn onmisbaar als cateringmedewerker en vaatwas operator. Food- en beveragemanager Pieter Versluis is heel blij met deze hardwerkende nieuwe collega’s, en Myron en Victor gaan elke ochtend met plezier naar hun werk.

 

Myron, onmisbare cateringmedewerker

 

Victor, onmisbare vaatwasoperator