Over Beautiful People Werkt

In 2000 had Robert Wolff twee passies; Italiaanse koffie en kunstenaars met een beperking. Dit resulteerde in 2006 in het bedrijf Beautiful People waarbij kunst, gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking werd zichtbaar gemaakt op serviezen en koffieautomaten.

Dat was het begin van een prachtige reis. We hebben tientallen ateliers en vele kunstenaars een platform gegeven voor hun kunst, hun dagelijks leven en hun dromen.

De vraag naar goede koffie is met de jaren enorm gegroeid en hebben daarbij altijd de doelgroep daar waar mogelijk een onderdeel te laten zijn van het bedrijf. Met name bij onze catering klanten zagen we mogelijkheden hier de doelgroep een leer/werkplek aan te bieden met veel succes. Tevens leerde wij dat deze doelgroep goed kon worden ingezet als koffie machine operator voor het dagelijks vullen en reinigen van koffiemachines.

Door de vraag naar SROI en het tekort aan personeel kwamen er steeds meer aanvragen voor deze service en hebben we besloten daaraan te voldoen met “beautifulpeoplewerkt”. Door de 20 jaar ervaring met deze doelgroep, de zorg en het bedrijfsleven kunnen we het verschil maken voor bedrijven die aan SROI willen voldoen.

Phalvour koffie

Bij Phlavour Koffie maken we al jaren heerlijke koffie. Wij vinden dat die niet alleen lekker moet zijn, maar ook ‘mooi’. We willen waar we maar kunnen iets terugdoen voor de maatschappij. Door werk te bieden aan mensen die willen werken én een stapje extra te doen voor de natuur.

Philadelphia

Philadelphia ondersteunt mensen met een beperking met het leiden van hun eigen leven. Niet het leven dat de maatschappij voor hen bedenkt, niet het leven dat hun familie graag ziet, maar hun eigen leven. Dat doen ze door zorg te bieden vanuit de kernwaarden liefde, lef en meesterschap. En de cliënt heeft de hoofdrol.

Beautiful People

Beautiful People werkt al sinds 2005 samen met diverse bedrijven, stichtingen en instellingen om mooie mensen een platform te geven. Hen laten stralen om ieders dag te maken, daar doen we het voor. Lees hier meer over onze projecten.